Valper / Bumblebee - kull
 Vi er så heldig å kunne ha Vici boende hos oss en stund, og det er jeg oppdretteren og eieren hans Maarit meget takknemmelig for! En bedre måte å bli kjent med hannhunden man ønsker å bruke på sin tispe får man ikke.
 
Vici er en meget sterk, målrettet og energisk hannhund. Han jobber veldig konsentrert og med høy intensitet bare man har en ball i lomma. Vici klarer å konsentrere seg å jobbe i all slags miljøer, og er kun fokusert og oppmerksom på sin eier/handler. Han viser ingen sosiale reservasjoner og er vennlig og åpen. Meget bra kamp-, leklyst og høy byttedrift. Vici har avlagt LTE i Finland med +142 poeng (Mentaltest). Vici har også gått LP 1 i Finland med høyeste poengsum 192! Han har bestått ferdselsprøve og utholdenhetsprøve.
 
Vici har blitt vist på 25 utstillinger i Finland, hvor han fikk 20 x excellent, 12 x ck, 1 x BIM og CERT, 2 x reserve CERT og 1 x reserve CACIB, 4 x very good og 1 x good.
 
 

Bumblebee - kull

 
2 jenter ble født den 31.03.2016! Begge har allerede familier som venter på dem.
 
 
Faren til kullet er
 
BH, AD, TK1 (LP1), Finsk Juniorvinner -11         Joulumaan Canis Rex Victor
 
HD A - AD 0 - MDR1 +/+ - DM N/N - øyenlyst u.a.
 
Jeg ser frem til ett nytt kull med Sarah, og forventer meg igjen sosiale, rasetypiske, lettlærte avkom som hun har hatt i 2014!
 
 
 
 Sarah - seks uker drektig
 
 
Kennel Blaidd Gwyn - Hvit Gjeterhund - Berger Blanc Suisse