Våre hunder / Kriga
Blaidd Gwyn Cotton Candy
- Kriga -
 
28.09.2016
 
Blaidd Gwyn Thunderstorm Freke x Bedablanco Exotic Eira Blaidd Gwyn 
 
Homozygot korthår 
MDR 1 +/+
DM N/DM
PRA-prcd genetisk fri
MH (maligne hypotermi) N/N 
Fulltanned saksebitt 
 
Høyde: 56 cm
Vekt: 29 kg

Kriga

Kriga er fra vårt siste kull. Med Bindi som mor og Sarah som farmor kunne jeg ikke motstå å beholde denne sprudlende jente. 
 
Kriga har gjort en meget fin valpetest, hun er en sosial, trygg, frekk rampejente. Hun har ett veldigt høyt energinivå, og tar alle utfordringer på strak labb.
 
Jeg ser frem til å jobbe med henne, og gleder meg til å finne ut hva vi klarer å oppnå sammen! 
 
Kriga har fått vist seg på noen utstillinger. Den 25. Juni deltok hun i valpeklassen på Oppdal hundeklubb sitt arrangement, og ble BIR valp for dommer Harry Vella (Malta). Han påpekte især hennes godt utviklet kropp med uvanlig bra bakpart / rygg. 
 
Den 01. Juli stilte Kriga på rasespesialen, akkurat ni måneder gammel. Maritha Östlund-Holmsten roste henne veldig, også her fikk hun masse skryt for en vel utviklet og balansert kropp, samt et særdeles fint hode. Kriga fikk excellent med ck, og ble 2. beste Juniortispe. 
 
Den 02. Juli tok vi turen til nkk Trondheim sin utstilling, med en dommerbytte i siste liten stilte vi for Marit Sande (Norge), som hadde mange fine ord for lillefrøkna, men syntes hun var for ung...så Kriga fikk en very good og ble 3. beste Juniortispe. Jeg ble veldig stolt på Kriga fordi hun som en av få taklet høydemåling uten å trekke seg (vi har aldri øvd på å bli målt, så det var første møtet med målestokken), og viste seg glad og åpen selv under ett så vanskeligt miljø som denne utstillingen pleier å ha (altfor trangt, små ringer, telt som tar all plass mm.). For meg var Kriga'n min selvsagt vinneren 😉
Kennel Blaidd Gwyn - Hvit Gjeterhund - Berger Blanc Suisse