Valper / Dristig kull
Kullets mor
 
Heyoka du Domaine des Collines Blanches 
 
HD B - AD 0
MDR 1 +/+
DM N/DM
 
 
 

Dristig-kull

Valpene er født den 09.04! Fem tisper og fem hanner. 
 
Vår 2017
 
Sarah har vært på kjærlighetsreise! Det ble ikke helt som planlagt, siden Sarah ikke syntes kandidaten jeg valgte ut var en verdig kavaler. Sarah er flokklederen her hjemme, så hun stiller nok høye krav til en mulig far til sine valper. Så når hun ble presentert den utvalgte, gransket hun han nøye, gjennom lek og noe dominerende atferd (legge hodet på skulderen, bokse under lek og også ri opp). Dette ble litt for mye for den unge hannhunden, og etter dette turde han ikke å parre Sarah!  
 
Jeg valgte å avbryte alle videre forsøk, og plan B trødde i kraft. Inn i bilen igjen og fem timers kjøring til neste hannhund, som jeg visste har et meget stabilt og selvbevisst lynne! Vel fremme rett før midtnatt, slapp vi hundene direkt sammen, og det tok ikke to minutt før parringen var gjennomført. Nå begynner ventetiden og håpet om at vi var der i tide, og ikke for sent! 
 
Den opplevelsen viser igjen at selv om vi oppdrettere planlegger og velger, er det hundene som avgjør til syvende sist! Har man en sterk tispe kan det byr på problemer når en hannhund enten ikke er så erfaren eller har et noe mykt vesen. Og jeg velger å stole på at tispa vet best, så å tvinge frem en parring bare fordi jeg liker en viss stamtavle, kommer ikke på tale. Såfremt man har en plan B, burde man la tispa bestemme hva som skal skje, eller utsette parringen.
Kullets far
 
Omar Sharif Biale Wzgorza 
Multichampion 
Fbbsi vinner 2015
BH 
AD 
 
HD B - AD 0 
MDR 1 +/-
DM N/N
Hjerte u.a.
Audiometritest u.a.
 
 
Kennel Blaidd Gwyn - Hvit Gjeterhund - Berger Blanc Suisse